Radno vreme:

Svakodnevno: 06h - 20h

O nama

Šumski mir

Kafana, jedna reč a hiljadu slika, doživljaja, godina i iskustva. Mesto koje leči tugu a rasplamsava radost, što ne može nijedna medicina.

Kafana je mesto gde se skuplja inteligencija, gde su stvarane neke od nalepših pesama, gde su postizani svi bitniji dogovori, od braka, milionskih ugovora, pa do prekrajanja granica i ulaska u rat. Tamo ljudi beže od stvarnosti, đaci iz škole, muževi od žena i obrnuto. 

To je carstvo dobrog pečenja i kariranih stoljnjaka gde gosti prave istinske testove izdržljivosti sa alkoholom u zavisnosti od talenta. Kafana je nepravedno bačena u senku pred naletom populističke industrije, kapitalizma i evropskih integracija.

Ipak, odoleva rubu vremena, pre svega zbog vernih joj meraklija i boema, ljubitelja čistog, prirodnog užitka, bez šminke i ulepšavanja, poštovaoca jednostavnosti i dobre hrane. 

Ova kafana gde ste sada došli živi za svoje goste i ovde se ne ulazi slučano, već sa željom za dobrom hranom. Ovde Vas svi vole, ne do poslednje pare ili dozvoljenog minusa, mi svoje goste volimo ono pravo, jer radimo posao koji volimo. Porodica Selenić